Cohda Kwartet

Cohda Kwartet

 

Dit ensemble is spontaan ontstaan, als een ad hoC kwartet, maar deze vier spelers hebben elkaar helemaal gevonden in de liefde voor de blokfluit en het spelen in kwartetvorm en het krijgt dus een vervolg…een Co(h)da. Alle vier leden van het Cohda Kwartet zijn professionele musici en bevlogen docenten. Zij geven les aan verschillende muziekinstituten èn als zelfstandige hebben ze elk een eigen lespraktijk.

 

Lies van der Grient, Marit Darlang, Stephan Esmeijer en Anneke Hoekman spelen allerlei blokfluiten; van de kleinste sopraan van 30 centimeter tot één van de grootste; de contrabasblokfluit van bijna 2 meter!

 

Dingen die Swingen

Het programma wat ze op dit moment spelen heeft een thema dat toegankelijk is voor alle oren: ‘Dingen die Swingen!‘ Jazz-, klassieke- en wereldmuziek allemaal in één concert. Luister naar muziek van o.a. William Byrd, T. Merula, J.S. Bach, A. Vivaldi, G.P Telemann en Karel van Steenhoven. Eén ding hebben alle stukken gemeen; het zijn ‘Dingen die Swingen’; ieder op hun eigen manier.

 

 

FIER! - Het nieuwe programma van het Cohda Kwartet.

 

Fier! Een concert waarbij 4 blokfluitisten op 44 verschillende blokfluiten, 4-stemmige muziek spelen waar ze trots op zijn! Dit programma is te horen vanaf de tweede helft van 2018.

 

Copyright© All Rights Reserved