Media

 

 

 

 

 

 

 

Uit:

 

Dockumer Courant

5 augustus 2015

Opnieuw een radio-opname met Ensemble Oriana. Op 16 augustus speelde het ensemble een deel van het “Vier Jaargetijden”- programma voor de uitzending van “De Musyck Kamer” van de Concertzender. De opname vond plaats in de prachtige Dekenkapel van de Pieterskerk in Utrecht. Andere gasten waren Xavier Vandamme (directeur Festival Oude Muziek,) Johannes Leertouwer en de ensemble Scaramuccia en Les Espirits Animaux. Alle optredens en interviews stonden in het teken van het Festival Oude Muziek.

 

U kunt de uitzending, met onze muziek en korte interviews met Anneke en Saartje, terugluisteren via deze link of op de website van de Concertzender, bij het programma “De Musyck Kamer” (www.concertzender.nl, uitzending van 24 augustus.) Het item over Ensemble Oriana begint ongeveer bij 0:58.

Op woensdag 26 maart was Anneke, samen met de andere leden van Ensemble Oriana, te horen op Radio 4. De opname kunt u hier terugluisteren. Ensemble Oriana is vanaf ongeveer 1uur 37 in de uitzending.

 

 

 

Op youtube vindt u een opname van enige tijd terug. Samen met Eefje Boschman en Jan-Geerth Heuvelman gaf Anneke een concert in de Schildkerk in Rijssen. De opname is van het 4e deel van de triosonate in F-groot (BWV 1027) van J. S. Bach.

 

 

 

 

Uit:

 

Roder Journaal,

11 december 2013

 

 

Uit: Streekkrant, maart 2013

Copyright© All Rights Reserved

Laatste update: April 2017

Actief 14 december 2011

Uit: Actief, 14 december 2011