Reacties


Regelmatig komen er na afloop van concerten reacties of mailtjes van luisteraars uit het publiek. Hieronder vindt u enkele van deze reacties. Wilt u zelf ook een reactie geven? Stuur dan een berichtje via het contactformulier.


"Beste Anneke en Tim. Nooit eerder heb ik zo´n fijn verjaarsfeest gehad als op 18 juni met jullie concert.Iedere dag denk ik er wel aan en krijg dan van die warme gevoelens.Nogmaals bedankt.

Groeten K."


"Een prachtige lans gebroken voor de Renaissance muziek! En voor de kleine bezetting*. Helemaal Volwaardig. Boeiend in iedere noot. *de dans voor tenor en sopraan! Hoe waanzinnig virtuoos, de sopraan. Dank!"


"En dat zomaar als lunchconcert in Baarn! Groots, sereen, heilig, prachtig en zo professioneel. Hartelijk dank!"


"Heel mooi, twinkelend bij de estampie en dromerig bij het laatste stuk."


"Ik heb de laatste tijd veel leuke concerten gehoord, maar dit is een hééél leuk concert, al die verschillende instrumenten, zo goed gespeeld en leuke presentatie."


"Wat een prachtige avond hebben jullie ervan gemaakt. Wat ik echt gaaf vond was dat alle soorten muziek erin zat. Zelf speel ik alt+sopraan, en ik ben er nu wel achtergekomen dat ik nog veel meer wil leren. Bedankt voor de fantastische avond. Thank you very much!!"


"Dag Anneke, Gisteren heb ik genoten van je optreden in het kader van "Kerk biedt podium" in Middelburg. Ik vind dat jij niet alleen OP de fluit speelt, maar ook MET de fluit. Ik heb al veel fluitspelers gehoord en ik zei na gisteren: "The best ever!"


"Dag Anneke, Ik heb genoten van het concert afgelopen zondag in Middelburg. Het heeft mij geinspireerd om zelf weer met mijn sopraan- en altblokfluit aan de slag te gaan (jaren niks aan gedaan). Helaas kan ik niet bij jou op les komen vanwege de afstand.

Maar wellicht kun je mij een lesboek aanraden om e.e.a. weer op te pakken. (Ik was vroeger een middelmatige leerling en moet nu de grepen opnieuw leren)."


"Onverwacht heerlijk weer vanmiddag, dus veel mensen er op uit. Niettemin toch nog 30 concertbezoekers bij de jonge Groningse blokfluitist Anneke Hoekman en die hebben beslist geen spijt van hun keuze gekregen, getuige het applaus en de reacties na afloop. Een schitterend concert door een pure vakvrouw, die bovendien haar zeer gevarieerde programma op een aangename wijze presenteerde: vlot, informatief, onderhoudend.


Concert van 1 blokfluitspeler saai ..? Anneke Hoekman wist van begin tot het einde te boeien, niet alleen door haar fijnzinnig en gearticuleerd spel maar ook door de keuze van haar stukken : van Renaissance en Barok tot hedendaags klankidioom waarbij de grenzen van instrument en speler nadrukkelijk opgezocht werden: spelen en zingen tegelijk, twee fluiten tegelijk... met als toegift een virtuoze frivoliteit op de sopranino." (gekopieërd vanaf de facebookpagina van Kerk biedt Podium."


"Deze prachtige muziek is zo teer en kwetsbaar - het raakt me heel diep in mijn ziel. DIT IS KUNST!"


"Prachtig concert, ontroerend, bloedzuiver, harmonieus, en het leek of jullie op één ademhaling speelden."


Copyright© All Rights Reserved